Der er mange muligheder for at opdage det danske land og de danske byer med bussen. Der er arrangeret busrejser fra by til by, og det er altid muligt at finde netop den rejse, som giver dig de oplevelser, som du søger.

Danmark er et ideelt land til busrejser, fordi vi har gode veje, og afstandene er ikke så lange, at det bliver uoverkommeligt at tage med bussen selv til de fjerneste destinationer. En tur fra Hjørring til København i bus er faktisk en skøn oplevelse i de moderne turbusser, som har internetadgang, air conditioning, toilet og sæder, der giver din krop den rigtige støtte hele vejen.

Lige ind i centrum

Lige som toget har bussen den fordel, at den bringer dig lige derhen, hvor tingene sker. Rejser går til byernes centrum, og når I står ud af bussen, er I der, hvor seværdighederne er. En busrejse er tilmed så fleksibel, at man altid kan arrangere, at bussen slår et slag omkring en lidt afsides beliggende seværdighed, og man kan holde pauser på de smukkeste steder med de bedste udsigter.

En lang tradition

Der er en lang tradition for busrejser i Danmark. Både lokale ruter og ruter mellem landsdelene har fungeret i mange årtier, og busselskaber landet over har gennem årene arrangeret rejser fra sted til sted.

Der har altid stået en nimbus af hygge og dansk nærhed over busrejserne. Mange husker nok filmen “Bussen” fra 1963, hvor vores berømte komiker Dirch Passer spiller en elskelig buschauffør, der kører sin hyggelige bus rundt mellem de små byer. Det er lidt den følelse, vi får, også når vi i dag sætter os ind i en moderne turbus, der skal bringe os på en lang tur fra by til by.

Et hyggeligt miljø

En bus fyldt med glade rejsende er på en måde sin egen verden – et hyggeligt nærmiljø, hvor folk kommer hinanden ved og kan føre gode samtaler med hinanden. Selvfølgelig kan man gøre, som man vil, i en bus, og ingen kan tvinge én til at deltage i samvær, hvis vedkommende ikke har lyst – men mange griber chancen og bruger timerne i bussen til at stifte nye bekendtskaber og få snakket med mennesker, man ikke har mødt før.

Vi har mange eksempler på, at rejsende, der har mødt hinanden som passagerer i den samme bus, er blevet gode venner og fortsætter med at se hinanden efter, at rejsen er slut.

Mange muligheder i Danmark

Der er mange muligheder for spændende busrejser i Danmark. Vi har en varierende natur, og afstandene er sjældent så store, at det tager mange timer at komme fra sted til sted. Vi har tilmed mange hyggelige kroer langs de danske landeveje, hvor bussen kan gøre holdt, og vi kan få en god middag eller måske blot en kop kaffe og et stykke kage.

Tjek mulighederne ud her på hjemmesiden – vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen i en af vore moderne busser, der står klar til at bringe jer til det rejsemål, I ønsker.